Στην “Καθημερινή” της Κυριακής: ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ 4ος ΤΟΜΟΣ «ΧΑΪΝΤΙ»
ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΚΛΑΣΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Η «Χάϊντι» της Γιοχάνα Σπίρι, ένα βιβλίο γεμάτο από τη μαγεία των Αλπεων και την αθωότητα της παιδικής ψυχής.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
——————————————————————————————————-
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Νηστήσιμες λιχουδιές και μικρές αμαρτίες
Μπιφτέκια-έκπληξη
Φίνες γεμίσεις με χόρτα, λαχανικά και μυρωδικά, πρωτότυπα μείγματα κιμά, μυστικά για ζουμερά ψησίματα
Μεγάλο αφιέρωμα: Σαρακοστιανή πανδαισία
– Καλαμάρι με όλους τους τρόπους: μοναδικές συνταγές για τα ολόγλυκα, μαρτιάτικα θαλασσινά
– Πατατόπιτα-αποκάλυψη και άλλες πρωτότυπες μαγειρικές με τις φρέσκες, ανοιξιάτικες πατάτες
– Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, με παέγια και χταπόδι φουρνιστό
– Tοπικό προϊόν: Τέσσερις απίθανες συνταγές με τη μοναδική φάβα Σχοινούσας
– Για πρώτη φορά: Σαρικόπιτες νηστήσιμες, με φακές και μυρωδικά
Αποστολή: Σέρρες
Οργώσαμε επί μια εβδομάδα τον εύφορο νομό της Μακεδονίας, καταγράψαμε συνταγές και μάθαμε ιστορίες για τη λίμνη Κερκίνη και τα βουβάλια της, τους ορυζώνες με την περίφημη Καρολίνα, τις σύγχρονες μονάδες και τις παραδοσιακές καλλιέργειες, τη διάσημη μπουγάτσα, τις ποντιακές και μικρασιάτικες καταβολές της ντόπιας κουζίνας.
Και ακόμα:
Κρέπες γλυκές / Μπακαλιάρος για την 25η Μαρτίου / γκουρμέ κακαβιά / ζεστές χορτοσαλάτες / πιάτα ημέρας από 1,50€ / κριτική εστιατορίων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ