Στον Γαστρονόμο Νοεμβρίου
Χειμώνας στην κουζίνα μας
Οι καλύτεροι Έλληνες σεφ παρουσιάζουν την απόλυτη comfort κουζίνα σε 75 χειμωνιάτικες συνταγές που θα αφήσουν εποχή! Σούπες, πίτες, τάρτες, μαγειρευτά, ριζότι, μακαρονάδες, ψαρικά και κρεατικά σε εύκολους, πρωτότυπους, πεντανόστιμους συνδυασμούς.
Ακόμη:
– Φιλέτο κοτόπουλο στο άψε-σβήσε: 5 εύκολα βραδινά γεύματα με υλικά από το σούπερ μάρκετ.
– Τα Κλασικά: Το τέλειο παστίτσιο και όλα τα μυστικά του από τον Χριστόφορο Πέσκια
– Σαλάτες: Η χωριάτικη του χειμώνα. Διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
– Εργαστήρι: Να πώς φτιάχνεται ο τέλειος πουρές πατάτας.
– Πρωινό με αριάνι και κεφίρ, στιφάδο με κουνέλι και κάστανα, γιουβαρλάκια με ξινολάχανο.
Μαζί:
Βραβεία Ποιότητας 2018
Τα προϊόντα της χρονιάς, πού τα βρίσκουμε, ποιοι τα παράγουν. Οι ιστορίες των παραγωγών, όλο το ρεπορτάζ από τη γιορτή και τα εδέσματα που ετοίμασαν οι σεφ του “Γ”.
Ένα συλλεκτικό τεύχος που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ / ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
Η νέα εκδοτική σειρά της Καθημερινής μάς ταξιδεύει
στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου,
μέσα από τις βιογραφίες μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών.
Ο έκτος τόμος είναι αφιερωμένος στην Αλίκη
Βουγιουκλάκη, την απόλυτη σταρ του ελληνικού σινεμά.
Μια πρωταγωνίστρια που αγαπήθηκε όσο κανένας
άλλος ηθοποιός κι έγινε εθνικό σύμβολο. Το λαμπρό
και αισιόδοξο χαμόγελό της, μέσα από το λευκό πανί
της μεγάλης οθόνης, ήταν επί δεκαετίες το αντίδοτο
στην γκρίζα καθημερινότητα ενός ολόκληρου λαού.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή