• Εφημερίδα Παρόν
  • Το blog του Μάκη Κουρή
  • Τυπολογίες @ Facebook
  • Τυπολογίες @ Twitter
  • ΤΟ ΠΑΡΟΝ @ FACEBOOK

Τυπολογίες - όλα γύρω από τα media

  • Τηλεόραση
  • Εφημερίδες
  • Ραδιόφωνο
  • Internet
  • Μετρήσεις
  • ΑΙΧΜΕΣ
  • ΣΕΙΡΕΣ
  • Streaming

MasterChef 2017: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει δυναμικά στο Star!

04/05/2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που θα ξεχωρίζουν τον νικητή που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Πέμπτη 4/5 στις 21:00) στο 1ο Επεισόδιο του MasterChef

Χιλιάδες άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή, 500 άτομα θα περάσουν από audition, 50 υποψήφιοι θα επιλεχθούν για να δώσουν τη μεγάλη μάχη για μια θέση στην 20αδα. Πρώτος σταθμός της audition η Αθήνα. Οι υποψήφιοι έχουν μόνο έναν σκοπό: να μαγειρέψουν τόσο καλά ώστε να ακούσουν την πολυπόθητη φράση «είσαι στην 50αδα»!

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα:

Πάνος Ιωαννίδης

Ο 42χρονος Πάνος Ιωαννίδης είναι η ζωντανή απόδειξη ότι πίσω από έναν δυνατό σεφ δεν κρύβεται μόνο το ταλέντο, αλλά και η ικανότητα να εξελίσσεται διαρκώς, να οσμίζεται μυστικά, να αποστάζει εμπειρίες, να συνθέτει γεύσεις ζωής.

Η αγάπη του για την κουζίνα γεννήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια κι έτσι χάραξε από πολύ νωρίς μια φιλόδοξη στρατηγική εξέλιξης και επιβραβεύτηκε. Το βιογραφικό του μόνο πλούσιο μπορείς να το χαρακτηρίσεις αφού αποτελείται μεταξύ άλλων και από το Bachelor σε ελβετικό κολλέγιο στο μάρκετινγκ, διοίκηση εστιατορίων και ανάπτυξη προϊόντων, ενώ διαθέτει πιστοποίηση αρχιμάγειρα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Εργάστηκε σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας και στη συνέχεια ως private chef σε εστιατόρια των μεγαλύτερων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, όπως ο Βασιλάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι και γαλαζοαίματοι.

Η σχέση του με τα media είναι κυρίως μέσω περιοδικών και μεγάλων διαφημιστικών εταιριών, όπου είχε επιμεληθεί από τις συνταγές ως και το food styling.

Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί ένα κράμα Δύσης και Ανατολής. Γεννημένος από μητέρα Ιαπωνέζα και πατέρα Έλληνα, μεγαλωμένος στην Αθήνα, με γεύσεις και κουλτούρα όμως από την μακρινή Ιαπωνία, ήταν αδύνατο να ξεφύγει από έναν δρόμο γεμάτο ανατροπές, πειραματισμούς και δημιουργία.

Το 2005 έκανε τα πρώτα του βήματα στις κουζίνες πλάι στον Χριστόφορο Πέσκια με τον οποίο συμπορεύτηκαν για αρκετά χρόνια. Στη συνέχεια αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα καλύτερα εστιατόρια της Κοπεγχάγης και του Λονδίνου. Η καριέρα του ακολούθησε μία ξέφρενα ανοδική πορεία, μαθητεύοντας δίπλα σε μεγάλους chef όπως ο Rasmus Kofoed (Geranium) και ο Torsten Vildgaard (Studio), εξασφαλίζοντας τη μεταγραφή του σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου με δύο αστέρια Michelin, στο The Ledbury του Λονδίνου.

Μετά τη συλλογή εμπειριών σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Αθηναίους, αυτή τη φορά στο “Nolan”, γνωστό για τη διεθνή μοντέρνα κουζίνα του. Μάλιστα η προσωπική επιβράβευση ήρθε μετά την ανακήρυξή του ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ για το 2016 σε διεθνή διαγωνισμό.

Ανήσυχο πνεύμα από μικρός, στα διλήμματα της ζωής του πάντοτε επέλεγε τον δύσκολο δρόμο. Έτσι αφού πήρε πτυχίο Οικονομικών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος, αποφάσισε να παρατήσει τα πάντα και να μπει στη «μάχη» της κουζίνας.

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε νεαρή ηλικία πήγε στην Αμερική, όπου μετά την απόκτηση του πτυχίου του στα οικονομικά από το UCLA, συνέχισε τις σπουδές του στην Culinary Institute of America. Το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα δίπλα στον Thomas Keller, ολοκληρώνοντας την διατριβή του, με θέμα τη Γαλλική και τη Γιαπωνέζικη κουζίνα.

Το 1996 ξεκίνησε να εργάζεται ως executive chef σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Sheraton Hotel, αλλά και σε γνωστά εστιατόρια της Αμερικής.

Το 2001 επέστρεψε στην Ελλάδα καταφέρνοντας να κερδίσει δύο χρυσούς σκούφους και αρκετά βραβεία Gourmet. Από το 2010 και για τρία χρόνια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στις εκπομπές μαγειρικής «Master Chef» και «Junior MasterChef». Ενώ για δεύτερη χρονιά συνεχίζει την παρουσίαση του πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής του Star, «Blind Taste».

Η νέα του δραστηριότητα είναι στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή, με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου γεύσεων, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από εκείνα, που έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της πρωτεύουσας.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star!

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, ξεκινά δυναμικά ΑΠΟΨΕ, Πέμπτη 4 Μαϊου στις 21:00.

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 21:00.

Δείτε εδώ το trailer του 1ου επεισοδίου MasterChef: https://youtu.be/NX2JKr71-js

 

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη

Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα

Παραγωγή : Green Pixel Productions

 

MasterChef on STAR

https://www.facebook.com/MasterChefGR

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR

 

Το πιο MasterChef από τα MasterChef… έρχεται στο Star!

Share this:

  • Email
  • Facebook
  • Twitter

Άλλα ενδιαφέροντα θέματα

Comments

Filed Under: Ανακοινώσεις, Τηλεόραση Tagged With: "Master Chef", Star Channel

Διαβαστε και τα παρακατω

  • Κορωπί… media
  • Χτύπημα για τον ΑΝΤ1+ και τον Θ. Κυριακού
  • ΑΙΧΜΕΣ: ΛΑ.ΟΣ, κάνναβη και Κολωνάκι
  • Στις "Τυπολογίες" την Κυριακή: Απλήρωτες παραγωγές και "γάμοι" στην TV
  • Η Εύη Φραγκάκη στο ACTION 24
  • Δεν απέδωσαν το ανταποδοτικό τέλος που εισέπραξαν το 2021 στην ΕΡΤ
  • Για το μέλλον της ΠΟΣΠΕΡΤ
  • Στις ψυχαγωγικές εκπομπές οι πολιτικοί
  • Όταν οι τράπεζες είπαν «όχι» σε Μαρινάκη για τη Nova
  • Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ: Ταινίες, σειρές, εκπομπές και στούντιο

Τελευταιες αναρτησεις

  • Διαβάστε στο «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής»: Υποκλοπές και σκάνδαλα βαραίνουν το πολιτικό κλίμα εν όψει εκλογών
  • “Voice”: Ρουβάς και Ζευγαρά ξεσηκώνουν
  • Ο Τελικός του πορτογαλικού Λιγκ Καπ στο Action 24
  • O τελικός Στέφανος Τσιτσιπάς VS Novak Djokovic για το Australian Open στο Eurosport, διαθέσιμο στη Nova!
  • Η «Στρέλλα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στο Kosmos

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Real News" "Ελευθεροτυπία" Alpha ANT1 Cosmote TV Digea Forthnet Mega Nielsen Nova novasports Open Real FM Star «Καθημερινή» «Το ΠΑΡΟΝ» ΑΙΧΜΕΣ ΑΝΤ1 ΑΠΕ Αλέξης Τσίπρας ΔΟΛ ΕΔΟΕΑΠ ΕΕΤΤ ΕΙΤΗΣΕΕ ΕΡΤ ΕΡΤ1 ΕΡΤ2 ΕΡΤ3 ΕΣΗΕΑ ΕΣΡ ΕΤΕΡ Μακεδονία TV ΝΔ ΝΕΡΙΤ Νίκος Παππάς Νίκος Χατζηνικολάου ΟΠΑΠ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΕΣΥ ΠΟΣΠΕΡΤ ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ Σκάι Τράπεζα Πειραιώς τηλεοπτικές άδειες

Το Παρον αυτης της κυριακης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ PARON.GR

Top Posts

  • Κορωπί… media
  • Χτύπημα για τον ΑΝΤ1+ και τον Θ. Κυριακού
  • ΑΙΧΜΕΣ: ΛΑ.ΟΣ, κάνναβη και Κολωνάκι
  • Στις "Τυπολογίες" την Κυριακή: Απλήρωτες παραγωγές και "γάμοι" στην TV
  • Η Εύη Φραγκάκη στο ACTION 24

Αιχμές

Κάποια στιγμή το βράδυ της Πέμπτης στα έδρανα της Κυβέρνησης ήταν μόνο τα προερχόμενα στελέχη από το ΛΑ.ΟΣ, δικαιώνοντας τη φράση του τέως προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη πως κάποια στιγμή το κόμμα του κάποια στιγμή θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Τις προάλλες ο Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωνε την υπερηφάνεια του για την επανέκδοση της “Απογευματινής”. Χθες […]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Τυπολογίες στο Twitter

My Tweets

Παρόν

Σημερινα Εξωφυλλα


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ







Tags

"Real News" "Ελευθεροτυπία" Alpha ANT1 Cosmote TV Digea Forthnet Mega Nielsen Nova novasports Open Real FM Star «Καθημερινή» «Το ΠΑΡΟΝ» ΑΙΧΜΕΣ ΑΝΤ1 ΑΠΕ Αλέξης Τσίπρας ΔΟΛ ΕΔΟΕΑΠ ΕΕΤΤ ΕΙΤΗΣΕΕ ΕΡΤ ΕΡΤ1 ΕΡΤ2 ΕΡΤ3 ΕΣΗΕΑ ΕΣΡ ΕΤΕΡ Μακεδονία TV ΝΔ ΝΕΡΙΤ Νίκος Παππάς Νίκος Χατζηνικολάου ΟΠΑΠ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΕΣΥ ΠΟΣΠΕΡΤ ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ Σκάι Τράπεζα Πειραιώς τηλεοπτικές άδειες

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι Τυπολογίες ξεκίνησαν στις 3 Οκτωβρίου 1993 στην εφημερίδα «Το Παρόν». Επί 27 χρόνια καταγράφουν την επικαιρότητα τα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά ΜΜΕ με 3 διαφορετικούς τρόπους. Με την έντυπη έκδοση της Κυριακής στην εφημερίδα «Το Παρόν» «Το Παρόν» , την ηλεκτρονική έκδοση στο www.typologies.gr και την παρουσία στο twitter (@typologies), και στη σελίδα μας στο Facebook

Πως να επικοινωνησετε μαζι μας

Στην ηλεκτρονική μας έκδοση οι αναγνώστες μας μπορούν παράλληλα να επικοινωνούν μαζί μας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προκειμένου να εκφράζουν τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους, που μας είναι απαραίτητες, και επίσης να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις, απαντώντας σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τη χώρα μας και τον Ελληνισμό γενικότερα.

Τηλ 210-66.65.669
email [email protected]
fax +30-210-66.65.812

© Εφημερίδα Παρόν 2017