Με ένα τόμο αφιερωμένο στα όσπρια κυκλοφορεί η “Καθημερινή” σήμερα. Πρόκειται για μια ξεχωριστή σειρά μαγειρικής από το περιοδικό “Γαστρονόμος” και την εφημερίδα.
Όλα τα είδη διατροφής, δώδεκα βιβλία, περισσότερες από 1.000 συνταγές. Συμβουλές αγοράς, ποικιλίες και είδη, και όλα τα μυστικά μαγειρέματος από τους καλύτερους Έλληνες σεφ.
Όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τη μαγειρική των οσπρίων μαζί με δεκάδες συνταγές για φακές, φασόλια, ρεβίθια, φάβα.
Από σούπες και σαλάτες μέχρι μαγειρευτά και κεφτέδες.
Αυτή την Κυριακή μαγειρική με όσπρια.