Με “Γαστρονόμο” και ειδική έκδοση με συνταγές για ρύζι κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η “Καθημερινή”. Αναλυτικά οι προσφορές της εφημερίδας έχουν ως εξής:
ΤΕΥΧΟΣ 108 (κυκλοφορία: 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015)
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ – Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ – Πρωτότυπες συνταγές από τους καλύτερους Ελληνες σεφ για το τραπέζι της Λαμπρής και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, το αφιέρωμα θα είναι πολυσέλιδο και θα αποτελείται από τις εξής ενότητες:
- – Τάρτες ανοιξιάτικες
- – Μαγειρίτσες αλλά και ιδιαίτερες μαγειρικές με συκωταριά
- – Εύκολοι πασχαλινοί μεζέδες
- – Αρνί και κατσίκι στη λαδόκολλα και στη γάστρα
- – Ρολά με αρνί και κατσίκι
- – Κοντοσούβλια για όλα τα γούστα
- –Ολόκληρο αρνί ξεκοκαλισμένο σε ρολό
- – Ευφάνταστα ντιπ γιαουρτιού
- – Σαλάτες με μαρούλι
- – 6 ιδέες για σπέσιαλ πατάτες φούρνου
- – Πάσχα στην Κέρκυρα: Τιλίχουρδα, χορδές, κολομπίνα και άλλες παραδοσιακές λαμπριάτικες συνταγές του νησιού
- – Ελαφριά, ανοιξιάτικα γλυκά με φρέσκα τυριά
ΡΥΖΙ
Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Όλα τα είδη διατροφής, δώδεκα βιβλία, περισσότερες από 1.000 συνταγές. Συμβουλές αγοράς, ποικιλίες και είδη, και όλα τα μυστικά μαγειρέματος από τους καλύτερους Έλληνες σεφ.
Όλα τα είδη και τα μυστικά μαγειρέματος μαζί με δεκάδες πρωτότυπες συνταγές για πιλάφια, ριζότι, γεμιστά.
Αυτή την Κυριακή μαγειρική με ρύζι.