Στην “Καθημερινή” της Κυριακής
“Γαστρονόμος” Ιουνίου
Καλοκαιρινή αποθέωση: Από τα γεμιστά της Μεσογείου στις νοστιμιές της Τήνου και από εκεί στο άστυ με ένα θεσπέσιο θαλασσινό μενού και άλλες λαχταριστές θερινές συνταγές.
Τα γεμιστά της Μεσογείου: Εξαιρετικής νοστιμιάς εκδοχές για το αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Μαρόκο, το Λίβανο, τη Μάλτα και την Ελλάδα.
Η κουζίνα της Τήνου: Ταξιδέψαμε, ερευνήσαμε και καταγράψαμε μοναδικά τοπικά προϊόντα, ξεχωριστές συνταγές και ιστορίες ανθρώπων.
Καλοκαιρινό κάλεσμα με ψάρια και θαλασσινά: Ο Περικλής Κοσκινάς ετοιμάζει ένα θεσπέσιο μενού με γεύσεις της θάλασσας και του καλοκαιριού.
Νέα ελληνική κουζίνα: Ο διεθνούς ακτινοβολίας σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει… τα εθνικά μας προϊόντα. Αυτή τη φορά με γιαούρτι.
Σαλάτες με καλοκαιρινά λαχανικά: Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει λαχταριστές σαλάτες με ψητά και ωμά λαχανικά του θέρους και πρωτότυπα ντρέσσινγκ.
Για πρώτη φορά: Ντομάτες γεμιστές με γκασπάτσο «χωριάτικης» – μία νέα συνταγή από το Νίκο Καραθάνο.
Σαββατοκύριακο: Νέα στήλη. Ιδιαίτερα φαγητά για το τραπέζι του Σαββάτου και της Κυριακής.
———————————————————————————————————————————-
Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY
1Ος ΤΟΜΟΣ
Αφήστε χώρο…για τη διασημότερη πάπια!
Ο Donald και ολόκληρη η παρέα του επιστρέφουν κι αυτό το καλοκαίρι με νέους τόμους!
Τα καλύτερα κόμικς του Καρλ Μπαρκς στη Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney.
Την Κυριακή 14 Ιουνίου και κάθε εβδομάδα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.