Μαζί με την “Καθημερινή” , κυκλοφορεί ο “Γαστρονόμος”
Μεσήμερι 25ης Μαρτίου: Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού με ένα πλούσιο, φινετσάτο κάλεσμα με επίκεντρο τον παστό μπακαλιάρο. Αφράτες κροκέτες μπακαλιάρου με πατάτα και άνηθο, μπακαλιάρος μαγειρευτός με μελωμένα κρεμμύδια και σταφίδες, αλλά και πρωτότυπα πρώτα πιάτα, σαλάτες και συνοδευτικά (αγκινάρες γεμιστές με γαρίδες και μυρώνια, αρακάς σιγοψημένος με σουπιές, μύδια με μπίρα και τσίλι, σπαράγγια με λεμόνι και κουκουνάρι, παντζάρια με σπανάκι και πορτοκάλι).
– Αυγά παντού: Οι σεφ του Γαστρονόμου μας δίνουν τις πιο λαχταριστές συνταγές τους με αυγά: από μεξικάνικα huevos rancheros και πολίτικο πεϊνιρλί με παστουρμά και αυγό, μέχρι ιταλικά αυγά strata με σπαράγγια και ζαμπόν και τραχανόσουπα με καυκαλήθρες με αυγό ποσέ.
-Μοντέρνα νηστήσιμα: Νηστεύουμε πρωτότυπα! Μπέργκερ με γαρίδες, τάκος, μακαρονάδα με κοκκινιστά κεφτεδάκια από φασόλια, πατάτες γιαχνί με κάρυ, φαλάφελ με ταραμοσαλάτα, ασιατική σαλάτα με noodles και καλαμάρι, ντοματόρυζο με σουπιές, μοσχοχτάποδα με καραμελωμένα κρεμμύδια του στιφάδου και άλλες πολλές σαρακοστιανές συνταγές που θα νοστιμίσουν μοναδικά τη νηστεία!
– Νηστήσιμα γλυκά: Τρουφάκια, carrot cake, μους σοκολά και άλλα πρωτότυπα γλυκίσματα χωρίς ζωικά προϊόντα.