ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!
Στον Γαστρονόµο Νοεµβρίου
Ζαγορίσια µαγειρική: Ο τόπος, οι άνθρωποι, τα προϊόντα, οι συνταγές.
All in one pot αλά ελληνικά: Λαχταριστά, χειµωνιάτικα φαγητά, οικογενειακά, της θαλπωρής, µε όλα τα υλικά σε ένα σκεύος.
Το ψητό της Κυριακής: Ενα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι µε επίκεντρο ένα ασυνήθιστο ροστ µπιφ. ∆ιά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Τα µυστικά των σεφ: Χειροποίητη λακέρδα από τον Λευτέρη Λαζάρου, χοιρινό κυδωνάτο… αλλιώς από τον Σωτήρη Ευαγγέλου, φοκάτσια µε κάστανα από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σπιτική γκρανόλα από τον Αστέριο Κουστούδη.
Η µαγειρική της καθηµερινότητας: Ένας πλήρες, χρηστικό µηνιαίο συνταγολόγιο χωρισµένο σε ενότητες: λαδερά, κοτόπουλο, ψάρι, όσπρια, ζυµαρικά, κρέας.
Γλυκά µε ελαιόλαδο: Πρωτότυπα κέικ, µους, πίτες και µπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο.
AYTH ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Τα ωραία του Γιώργου Ζαµπέτα!
Η Καθηµερινή σάς ταξιδεύει στην Ελλάδα του Γιώργου Ζαµπέτα, µε τις µεγαλύτερες επιτυχίες του, τις οποίες ερµήνευσαν ο ίδιος, η Β. Μοσχολιού, ο Στ. Κόκοτας, ο Δ. Μητροπάνος, η Μαρινέλλα και άλλοι. Ένα µοναδικό αφιέρωµα µε αυθεντικά CDs στον µεγάλο συνθέτη και ερµηνευτή, που µάγεψε µε το µπουζούκι του και σηµάδεψε µια ολόκληρη εποχή µε τα τραγούδια του, αλλά και µε τις κινηµατογραφικές εµφανίσεις του. Αυτή την Κυριακή το δεύτερο CD της κασετίνας -Ο πιο καλός ο µαθητής- µε τις αξέχαστες επιτυχίες «Πατέρα κάτσε φρόνιµα», «Χίλια περιστέρια», «Σταλιά-Σταλιά» και πολλές άλλες.