Στην “Καθημερινή” της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως Σάββατο
Finger food για το ρεβεγιόν: μπρουσκέτες, τάρτες, θαλασσινά, ρολά κρέατος, σαλάτες, σούπες σε ατομικά ποτήρια, σουβλάκια, κεφτεδάκια. Πολίτικοι μεζέδες: μερακλίδικα μπερεκέτια για καλοφαγάδες.
Πρωτότυπα γλυκά σε μπολ για εύκολο σερβίρισμα.
Γιορτινά ποντς: Γνωστοί Έλληνες μπάρμεν ετοιμάζουν εύκολα κοκτέιλ για το ρεβεγιόν. Συριανός μποναμάς: ένα μενού-έκπληξη από μια ντόπια μαγείρισσα.
Τον μπουφέ του ρεβεγιόν ετοιμάζουν οι σεφ: Δημήτρης Δημητριάδης, Σωτήρης Ευαγγέλου, Σταυριανή Ζερβακάκου, Νένα Ισμυρνόγλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Αστέριος Κουστούδης, Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας, Aρης Τσανακλίδης, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Κωνσταντίνα Φάκλαρη, Νίκη Χρυσανθίδου και ο Στέλιος Παρλιάρος.
Ο αγρότης στην πρώτη σελίδαΣτο κράτος το 40% του αγροτικού εισοδήµατος. Αναλυτικά παραδείγµατα για τις εισφορές και τους φόρους του 2018.
Στον «αέρα» έως τον Μάρτιο 2018 η πρόσκληση για την ένταξη στο πρόγραµµα των σχεδίων βελτίωσης. Ζητούν αύξηση προϋπολογισµού οι παραγωγοί.
Ο πλανήτης µε «γεωργία ακριβείας», η Ελλάδα µε τρακτέρ… 40 ετών.
Χαµηλότερη φορολογία και επιτόκια για νέους αγρότες και µέλη οµάδων παραγωγών.
Ξεκολλούν οι τιµές σε καλαµπόκι και βαµβάκι το 2018.
Παλεύει να «πετάξει» πιο ψηλά η γαλοπούλα. Εποχιακή ζήτηση και εξαγωγές νεοσσών οι µόνοι πυλώνες στους οποίους στηρίζονται πτηνοτρόφοι και εκκολαπτήρια.
Eκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή