Το γιορτινό συνταγολόγιο των Χριστουγέννων Στον απολαυστικό Γαστρονόµο ∆εκεµβρίου
Οικογενειακή υπόθεση: Μαζευόµαστε τα Χριστούγεννα στο σπίτι και µαγειρεύουµε όλοι µαζί, δεκάδες πρωτότυπες συνταγές για το καλύτερο τραπέζι της χρονιάς. Η γαλοπούλα της χρονιάς: Μια συνταγή-έκπληξη από τον Αστέριο Κουστούδη.Εορταστικά χοιρινά: Εντυπωσιακά καρέ, καραµελωµένα µπούτια και σπάλες που θα κλέψουν την παράσταση.Κόκορας στον φούρνο: Ξηρή άλµη, µαρινάδες, αλείµµατα και σάλτσες για το εκλεκτό πουλερικό. Ιδέες και συνταγές από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη.
Οι τάρτες ανεβαίνουν επίπεδο: Γίνεται τάρτα χωρίς κρέµα γάλακτος, αυγά και τυριά;
Η νέα τάση µόνο στον Γαστρονόµο.
Πηλιορείτικος µποναµάς: Ταξιδεύουµε το βουνό των Κενταύρων και µαγειρεύουµε τοπικές χριστουγεννιάτικες σπεσιαλιτέ.
Ζαχαροπλαστείο: Σοκολατένια Χριστούγεννα διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου.
Ακόµη: Μεζέδες µε αυγοτάραχο από τον Λευτέρη Λαζάρου, εύκολοι µεζέδες, γεωργιανά ζυµώµατα, σαλάτες µε φρούτα, γιορτινά ροφήµατα.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ