ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο “Γαστρονόμο” αυτή την Κυριακή με την “Καθημερινή”
Τα νέα, ανοιξιάτικα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου: Γαλακτομπούρεκο με βανίλιες και βερίκοκα, σοκολατόπιτα με φράουλα, παγωμένη κρέμα με γιαούρτι και φρούτα εποχής, μαρμελάδα φράουλα με τσίλι και άλλα ιδιαίτερα γλυκίσματα από τον μετρ της ζαχαροπλαστικής.
Ποσέ, μάτια ή στραπατσάδα; Επτά ιδιαίτερες συνταγές με αυγά από τους σεφ του περιοδικού. Ποτέ πριν το brunch δεν ήταν τόσο συναρπαστικό.
Μάθημα πατριδογνωσίας: Μεσσηνία. Ταξιδέψαμε και καταγράψαμε νόστιμες ιστορίες, τοπικά προϊόντα και αυθεντικές συνταγές. Kόκορας με χυλοπίτες, τραχανάς στο τηγάνι με ντομάτα, μπαμπανάτσα, μπακαλιάρος τσιλαδιά.
Κοτόπουλο εξωτικό: Διάσημες ασιατικές συνταγές που γίνονται στο πι και φι.
Γιορτινό τραπέζι: Η Ισπανία στο πιάτο μας. Διά χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου.
Σαλάτες: Με τα φρούτα της εποχής. Βερίκοκα, φράουλες, κεράσια και ιδιαίτερα ντρέσινγκ αναβαθμίζουν τις πράσινες σαλάτες μας.
Πι και φι: Πρωτότυπα τοστ για όλες τις ώρες.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ