Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή κυκλοοφρεί ο Γαστρονόμος Οκτωβρίου με σούπερ αφιέρωμα στα ψωμιά της Μεσογείου! Η καθημερινή μαγειρική στα καλύτερά της με το µηνιαίο, ισορροπηµένο συνταγολόγιο, από Δευτέρα έως Σάββατο που θα σας λύσει τα χέρια. Τα μυστικά της ψαρόσουπας από τον Λευτέρη Λαζάρου. Εύκολα σνακ για το σχολείο, νοστιµιές µε κολοκύθα, πρωτότυπες µελιτζανοσαλάτες, όλα τα µυστικά για την τέλεια ταλιάτα. Τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει κέικ για όλες τις ώρες. Μαζί, το µεγάλο αφιέρωµα µε τα «Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόµου 2017»