Στην “Καθημερινή” που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο: Ρεβεγιόν με τον Γαστρονόμο
ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Βασιλόπιτες
Διακεκριμένοι σεφ δημιούργησαν ειδικά για τον Γαστρονόμο 4 μοναδικές συνταγές.
Αφιέρωμα
Πρωτοχρονιάτικος μπουφές με ελληνικό finger food: εμβληματικά ελληνικά αλλαντικά συνοδευόμενα από πρωτότυπες σάλτσες, κυκλαδίτικα τυριά με πικάντικα και αρωματικά τσάτνεϊ, πρωτότυπα σουβλάκια, κεφτέδες φούρνου με ιδιαίτερους συνδυασμούς κρεάτων και μυρωδικών, θαλασσινά, μπόμπες και πιτάκια. 30 μοναδικές συνταγές.
Οι σούπες της Πρωτοχρονιάς
Ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Νένα Ισμυρνόγλου μαγειρεύουν ευφάνταστες γλυκόξινες σούπες.
Κυρίως πιάτο
Μαγειρέψαμε μαύρο χοίρο και αγριογούρουνο με 8 τρόπους: Με κρασί, λαχανικά εποχής, ξερά φρούτα, μπαχαρικά και μυρωδικά.
Επίσης, λαχανοσαλάτες μοναδικά αρτυμένες και αρωματισμένες και μανιτάρια σε γιορτινές εκδοχές.
Και μαζί Foodie Guide
- 100+ εκλεκτά ελληνικά προϊόντα για τις γιορτές
- Πού τρώμε και τι ψωνίζουμε στους δημοφιλέστερους χριστουγεννιάτικους προορισμούς: Φλώρινα, Πρέσπες, Καστοριά, Ζαγοροχώρια, Γιάννενα, ορεινή Αρκαδία, Σέρρες, Πήλιο κ.α.
Ο Αγρότης στην Πρώτη Σελίδα!
Διαβάστε στο νέο τεύχος Agricola:
- Εισφορές-φωτιά για τους αγρότες. Αναλυτικοί πίνακες
και παραδείγματα.
- Αφιέρωμα Εσπεριδοειδή: Πορτοκάλι… βγαίνεις, μανταρίνι… μένεις!
- Η εποχιακή ζήτηση φρενάρει την εκτροφή γαλοπούλας.
- Προβλέψεις Rabobank: Βγαίνουν οι ταύροι το 2017
σε σιτάρι και βαμβάκι.
- Φορολογικό σοκ για τους αγρότες με εισοδήματα άνω
των 21.000 ευρώ.
- Χωρίς τυποποίηση και σε εξευτελιστικές τιμές πωλούνται ντομάτες, πιπεριές και εσπεριδοειδή.
- 19 +1 ευκαιρίες απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα.
- Δυνατό χαρτί στις δενδρώδεις καλλιέργειες το κάστανο – μικρό κόστος, καλές αποδόσεις και υψηλές τιμές.