Ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ των ομάδων και των ενδιαφερομένων τηλεοπτικών δικτύων της Ελλάδας και του εξωτερικού για τη μετάδοση των αγώνων της Super League. Υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρεία εκτός των συνόρων για την απόκτηση των δικαιωμάτων, μέσω μιας πολυετούς συμφωνίας, αλλά και από τη Nova, για την οποία η απόκτηση τουλάχιστον των σημαντικών ομάδων του πρωταθλήματος είναι καθοριστική. Παράλληλα και ο ΟΤΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις, όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Μιχάλης Τσαμάζ.
Η κεντρική διαχείριση είναι πάντοτε ένας στόχος, που άλλες φορές επιτεύχθηκε και άλλες φορές χάθηκε μετά και από κυβερνητικές παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα:
* Τον Μάιο του 2015 η Nova ξεκίνησε με όλες τις ομάδες, αφού στη συνέχεια προστέθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Τον Φεβρουάριο του 2018 (σεζόν 2017 – 2018) τερματίστηκε η Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης, καθώς η Nova άσκησε το μονομερές δικαίωμα που είχε, αφού απορρίφθηκε πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ για τις 15 από τις 16 ΠΑΕ. Την εποχή εκείνη μόνο ο ΠΑΟΚ είχε ξεχωριστό συμβόλαιο με τη Nova.
* Τη σεζόν 2018 – 2019 η Nova σύναψε διμερείς εμπορικές συνεργασίες με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα. Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΡΤ επανήλθε στο παιχνίδι και εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων των ομάδων ΠΑΟ, Άρης, Απόλλωνας Σμύρνης, Λαμία, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Ξάνθη.
* Το 2019 – 2020 η Nova συνέχισε με διμερείς εμπορικές συνεργασίες με Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρη, Βόλο, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ δεν εξασφάλισε συμβόλαιο με την ΕΡΤ και δημιούργησε την πλατφόρμα PAOK TV. Στην ΕΡΤ παρέμειναν οι ομάδες Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία.
* Τη σεζόν 2020 – 2021, που μόλις τελείωσε, οι 14 ΠΑΕ είχαν διμερείς συμφωνίες με τη Nova, ενώ ο Άρης διαθέτει συμβόλαιο που λήγει το 2022.