ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Στέλιος Παρλιάρος µάς ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη της παιδικής του ηλικίας και µας συστήνει τα γλυκά που τον σηµάδεψαν.
Αέρινα σιροπιαστά: Λογιών-λογιών µπακλαβάδες και άλλα εµβληµατικά πολίτικα σιροπιαστά που µοσχοβολούν φρέσκο βούτυρο.
Οι κρέµες του σαραγιού: Το ταβούκ κιοκσού µια ιδιαίτερη κρέµα µε κοτόπουλο, και πολλές ακόµα κρέµες από τα µαλεµπιτζίδικα της Πόλης.
Τσουρέκια & κουλούρια: Γεύσεις µε άρωµα Ανατολής, που θα αφήσουν εποχή στο λαµπριάτικο τραπέζι.
Και µαζί: Υπέροχοι χαλβάδες, αλµυρά & γλυκά κεράσµατα και χαρακτηριστικές συνταγές από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Κωνσταντινούπολης.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
www.kathimerini.gr