Ένα περιοδικό σε διαρκή ανανέωση. Ο “Γαστρονόμος” της “Καθημερινής” ξεκίνησε ως ένα περιοδικό μαγειρικής πριν από πολλά χρόνια και από τότε δεν σταματάει να εκπλήσσει. Δεν είναι μόνο το αφιέρωμα στην “‘Εθνικ Κουζίνα” της Αθήνας την περασμένη Κυριακή το τεύχος για τη Νάπολη ή η έκδοση για την Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα περιοδικό που έχει αφορμή τις γεύσεις, αλλά δεν έχει τους συνήθεις “διάσημους της μαγειρικής. Ψάχνει περισσότερο και αναζητάει τις ρίζες της κουλτούρας του φαγητού, με ρεπορτάζ, απόψεις και γνώμες. Συγχαρητήρια στην εκδοτική ομάδα