ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το επόμενο bbq story θα γραφτεί στην Κρήτη, εκεί όπου το ψήσιμο στη φωτιά είναι χαραγμένο στην παράδοση των κατοίκων. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ξεκινά την περιήγησή του στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος, από τα Χανιά με τα όμορφα χωριά, τις υπέροχες παραλίες, αλλά και τα ξακουστά προϊόντα.
Μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιέργειες του νησιού είναι το τροπικό αβοκάντο, όπου στην Κρήτη βρήκε το μεσογειακό του σπίτι. Μετά την ξενάγηση του Αλέξανδρου σε μία φυτεία με τη μοναδική αυτή υπερτροφή, ετοιμάζει στην ψησταριά «Λουκάνικα με μπύρα και πατάτες στη γάστρα».
Αφού απολαύσει την κρητική φιλοξενία, επιβιβάζεται σε ταχύπλοο για να γνωρίσει τα μικρά μυστικά του τόπου και να κολυμπήσει ανάμεσα στα αρχαία στον όρμο της Βιένας, λίγο μετά το Ακρωτήριο Κριός. Το κολύμπι ανοίγει την όρεξη, οπότε επιστρέφει στην παραλία της Παλαιοχώρας για «Καλιτσούνια στο μαντέμι» και ζουμερό «Πρόβειο Μπιφτέκι». Η περιήγηση του στο νομό Χανίων κλείνει με ποδηλατάδα σε μαγικές διαδρομές της γύρω περιοχής.
Το ταξίδι στην Κρήτη δεν σταματά εδώ και τα απολαυστικά κρητικά bbq stories συνεχίζονται και στο επόμενο επεισόδιο.
#BBQStories με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
Κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ