Αυτήν την Κυριακή μαζί με την “Καθημερινή”
«καθημερινές γεύσεις», Μαγειρική με μοσχάρι Πως επιλέγουμε το μοσχάρι; Γάλακτος, βόειο ή βοδινό;
Ποιο μοσχάρι να τρώμε; Ποια κομμάτια είναι λιπαρά, ποια άπαχα; Είναι αναγκαίο το μαρινάρισα; Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για το μοσχάρι και το μαγείρεμά του. Ακόμα δεκάδες συνταγές στην κατσαρόλα, στο φούρνο, στο τηγάνι, στη σχάρα.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ του Απριλίου φέρνει την Άνοιξη!
Μόδα: Καλλιτεχνικές ανησυχίες, οπτικά παιχνίδια στα αξεσουάρ και κώδικες του στυλ.
Ομορφιά: Το μακιγιάζ της άνοιξης στην πιο ρομαντική εκδοχή του.
Πρόσωπα: Τζένη Μπαλατσινού: Οι αλλαγές στη ζωή της.
Ενα νέο περιοδικό, ένθετο στην «Καθημερινή της Κυριακής», ξεκινά την Κυριακή 29 Μαρτίου την εκδοτική του πορεία. Ενα πολυσέλιδο περιοδικό αγροτικής οικονομίας το οποίο θα απευθύνεται σε επιχειρηματίες του αντίστοιχου χώρου: παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αλιείς, καθώς και σε όσους ασχολούνται με τον τομέα αυτό (εμπόρους, κατασκευαστές και εισαγωγείς μηχανημάτων κ.ά). Ανθρώπους που επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, έναν από τους ανθεκτικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του κόσμου για έγκυρη ενημέρωση, μια καταξιωμένη ομάδα δημοσιογράφων, πανεπιστημιακών, γεωπόνων, ζωοτεχνών και ανθρώπων της αγοράς, θα αναδεικνύει με δημιουργικό τρόπο όλες τις πτυχές της αγροτικής οικονομίας. Θα προβάλλει τα ζητήματα που ανακύπτουν από τη θεματολογία στις πραγματικές τους διαστάσεις, χωρίς κοινοτοπίες και δυσνόητες ορολογίες. Ταυτόχρονα, η «Αγροτική Οικονομία» θα δώσει και ένα κίνητρο σε όλους όσοι δεν έχουν ακόμα ασχοληθεί με τη γεωργία, την κτηνοτροφία ή την υδατοκαλλιέργεια να το πράξουν με επιτυχία.