Στην “Καθημερινή” της Κυριακής
BRIEF ΓΙΑ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΧΟΟ. ΚΙΜΑΣ:
Όλα τα είδη διατροφής, δώδεκα βιβλία, περισσότερες από 1.000 συνταγές. Συμβουλές αγοράς, ποικιλίες και είδη, και όλα τα μυστικά μαγειρέματος από τους καλύτερους Ελληνες σεφ. Μυστικά για όλα τα είδη του κιμά και δεκάδες συνταγές για μπιφτέκια, μπέργκερ, κεμπάπ, κεφτέδες, μπολονέ. Αυτή την Κυριακή μαγειρική με κιμά.
ΟΙΝΟΧΟΟΣ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΑΝΟΙΞΗ –ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015: Γιορτάζοντας την 11η άνοιξη της έκδοσης του ο Οινοχόος , το περιοδικό της Καθημερινής για τον πολιτισμό του κρασιού, κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου μαζί με την Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας. * Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του θα δοκιμάσουμε κάποιες από τις 200 σχεδόν οινικές προτάσεις, συνδυάζοντας τες με εύκολους πεντανόστιμους μεζέδες ειδικά σχεδιασμένους για βραδιές οινοποσίας. *Σας προσκαλούμε σε μια περιπλάνηση στη Ν άουσσα την πρωτεύουσα του Ξινόμαυρου και μια δοκιμή των πιο αγαπημένων μας κρασιών. *Ταξιδεύοντας θα γνωρίσουμε τα πετρώδη terroir του Λιβάνου και τα ενδιαφέροντα κρασιά τους και θα περιπλανηθούμε στην άγνωστη Umbria δοκιμάζοντας sangrantino. *Γεμίζουμε τα ποτήρια μας με τα ανοιχτόχρωμα ροζέ , που χαρακτηρίζουν την άνοιξη της ελληνικής οινοποιίας και αποφασίζουμε πως οι Σαντορίνες είναι θαυμάσιες χωρίς βαρέλι. *Ανακαλύπτουμε την αντοχή στον χρόνο κρασιών όπως ο Αμέθυστος και το Βισαντο . *Τα μυστικά της σημασίας της οξύτητας στο κρασί μας αποκαλύπτονται με απλά λόγια. *Οινοποιεία στον Τύρναβο, τον Αχινό και την Σάμο προσφέρουν τους θησαυρούς τους . *Το Λιάτικο διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον των πρωτοκλασάτων οινοποιήσιμων ποικιλιών. * Και όπως πάντα απόψεις ,προβληματισμοί ,μικρές ιστορίες ανθρώπων και κρασιών, καθώς και ανατρεπτικές ιδέες όπως το να συνοδέψουμε το φαγητό μας …με καφέ!