Στην “Καθημερινή” της Κυριακής μπορείτε να βρείτε το “Γαστρονόμο” και τα βιβλία των συνταγών.
Ζυμαρικά : Μια ξεχωριστή σειρά μαγειρικής από τον γαστρονόμο και την Καθημερινή
Όλα τα είδη των ζυμαρικών, μυστικά μαγειρέματος και όλες οι διάσημες σάλτσες για λαχταριστές μακαρονάδες από τους καλύτερους Έλληνες σεφ.
Ακόμη, οι καλύτερες συνταγές για παστίτσιο, γιουβέτσι, τραχανά.
“Γαστρονόμος” Μαΐου: Απολαύστε ελεύθερα! Ζουμερά μπιφτέκια μόνο με 440 θερμίδες; Μουσακάς με 400; Παστίτσιο με κιμά κοτόπουλου; Καγιανάς μόνο με ασπράδια;
Ο Γαστρονόμος κάνει τα απαγορευμένα… διαίτης!
Ακόμη,
– Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει ιταλικά! Γιορτινό τραπέζι με νοστιμιές από τη νότια Ιταλία.
– Πρωτότυπες συνταγές με αρακά
– Ανάλαφρα γλυκά με φράουλες
Δώρο:
Το ευρετήριο συνταγών 2014-2015