Στην “Καθημερινή” της Κυριακής
Ετοιμάζουμε ρολά: Πρωτότυπες γεμίσεις, ιδιαίτερες σάλτσες, το σωστό «δέσιμο» και ψήσιμο. Οι σεφ του Γαστρονόμου αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των ρολών κρεάτων (τα ρολά είναι από μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο).
Το σούσι είναι παιχνιδάκι: Πώς θα φτιάξουμε τέλειο σπιτικό σούσι. Πού βρίσκουμε τα υλικά, πώς το τυλίγουμε. Μαζί, 4 ιδιαίτερες αλλά εύκολες συνταγές.
Ταξίδι στις γεύσεις της Σύρου: Ταξιδέψαμε, ερευνήσαμε, γνωρίσαμε προϊόντα και ανθρώπους, και μαγειρέψαμε αυθεντικές τοπικές συνταγές. Από σουτζουκάκια ριγανάτα μέχρι κολοκυθοστραπατσάδα τριφτή.
Γιορτινό τραπέζι: Ενα… λουκούλειο χορτοφαγικό μενού διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Μαγειρεύουμε σύκα: Τσάτνυ, μαρμελάδες αλλά και ψαρονέφρι με σύκα.
Σαλάτες: Εθνικ προτάσεις από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Γλυκά: Επιστροφή στα θρανία με μάφινς και κέικ με φρούτα.
Νέα ελληνική κουζίνα: Μελιτζάνες με φέτα και κάρι; Κι όμως! Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει τις νέες συνταγές της μοντέρνας ελληνικής γαστρονομίας.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Disney 14ος Τόμος
Ποιος έχει αναστατώσει την πόλη;
«Το φάντασμα της Μητρόπολης»
Νέοι ακυκλοφόρητοι τόμοι της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney.
Γιατί η διασκέδαση με τις ιστορίες του Καρλ Μπαρκς δεν τελειώνει ποτέ!
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή
Ένα ένθετο που συγκεντρώνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για:
- Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα ελληνικά ΑΕΙ και Κολέγια
- Σπουδές στο εξωτερικό
- Πως αξιολογούνται τα ΑΕΙ
Και πολλά ακόμη θέματα που μας ενδιαφέρουν σχετικά με την εκπαίδευση.
Ένας χρήσιμος οδηγός για εκείνους που θέλουν να είναι έτοιμοι για το μέλλον και… διαβασμένοι.