Στην “Καθημερινή” που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή μπορείτε να διαβάσετε:
WINE PARTY
Εποχή για «καλέσματα»
Τα καλύτερα wine party γίνονται στο σπίτι σας!
90 προτάσεις για μεζέδες και τάπας με τα κρασιά τους!
Ακόμη, συμβουλές για σωστούς συνδυασμούς και ποιο κρασί ταιριάζει με κάθε τυρί και αλλαντικό.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
——————————————————————————————————-
HOURS
Δεκέμβριος 2015
ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Το λεπτότερο, το ακριβότερο, το ελαφρύτερο ρολόι στον κόσμο και άλλα παγκόσμια ρεκόρ που έχουν γράψει ιστορία στην ωρολογοποιία
ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
Ο θρύλος και η νέα έκδοση του Rolex Oyster Perpetual Day-Date «Τhe President»
ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ
Πως η Vacheron Constantin «χώρεσε» 57 λειτουργίες και 2.800 εξαρτήματα στο πολυπλοκότερο ρολόι χειρός που φτιάχτηκε ποτέ
ΤΑ «ΟΣΚΑΡ»
Οι μεγάλοι νικητές των φετινών Grand Prix d’ Horlogerie de Genève
Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Δημήτρης Ματσάκης, ο Ελληνας αστροφυσικός πίσω από το Master Clock που ορίζει την παγκόσμια ώρα
ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
100 νέες κυκλοφορίες από τις σημαντικότερες μαρκες – από skeleton μέχρι χρονογράφοθς, από specialties μέχρ κλασικά.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
——————————————————————————————————-
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: TA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΣΕΦ
Η εθνική ομάδα της μαγειρικής στο Γαστρονόμο Δεκεμβρίου. 22 από τους καλύτερους Ελληνες σεφ προτείνουν την αγαπημένη τους χριστουγεννιάτικη συνταγή για ένα αξέχαστο γιορτινό τραπέζι!
Ακόμη, 5 μενού – έκληξη:
α. Χριστούγεννα στην Ευρώπη: ένα μενού εμπνευσμένο από χριστουγεννιάτικες συνταγές διαφορων ευρωπαϊκών χωρών.
β. Light γιορτές: Τα απαγορευμένα γίνονται διαίτης. Ολη η απόλαυση, οι θερμίδες μισές!
γ. Με άρωμα παλιάς Αθήνας: Κλασικές αστικές συνταγές φερμένες στο σήμερα.
δ. Express: Ένα ολοκληρωμένο μενού που «μαγειρεύεται» στο άψε-σβήσε.
ε. Εθνικ: Γιορτινές συνταγές με εξωτικό αέρα.
– Οι καλύτεροι Γάλλοι σεφ της Αθήνας ετοιμάζουν γλυκά για το κλείσιμο της γιορτής
– Δωρίστε προϊόντα εκλεκτά: Τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Από τους συντάκτες και τους σεφ του Γαστρονόμου.
– Κι όπως κάθε μήνα, οι συντάκτες του Γαστρονόμου τρώνε έξω, κρίνουν και προτείνουν.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ