Ένα νέο περιοδικό μαγειρικής και γεύσεων θα κυκλοφορήσει από 19 Νοεμβρίου και κάθε μήνα με «Το Βήμα της Κυριακής». Βραβευμένοι σεφ θα αποκαλύπτουν τα μυστικά επιτυχίας εμβληματικών εδεσμάτων, ενώ μία ομάδα από 25 εξειδικευμένους επαγγελματίες, δημοσιογράφους, σεφ, οινολόγους, διατροφολόγους και ζαχαροπλάστες, θα συνδιαμορφώνει την πιο μοντέρνα εκδοχή περιοδικού μαγειρικής. Επικεφαλής της προσπάθειας είναι ο Σωκράτης Τσιχλιάς, πρώην Διευθυντής των περιοδικών της «Καθημερινής» και δημιουργός του «Γαστρονόμου».