Εστιατόρια, καφέ, μπαρ και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν οργανώσουμε τις χειμερινές μας εξόδους, με την υπογραφή του «Γαστρονόμου».
Διαλέγουμε τα καλύτερα γλυκά των ζαχαροπλαστείων της Αθήνας, για τα πιο νόστιμα Χριστούγεννα.
Μαθαίνουμε που θα βρούμε την καλύτερη τούρτα κάστανο, και ποιός φτιάχνει τους πιο αφράτους κουραμπιέδες, τα πιο ωραία μελομακάρονα, τις πιο τραγανές δίπλες και βασιλόπιτες για κάθε γούστο.
Κάνουμε ρεβεγιόν στα καλύτερα εστιατόρια, τρώμε brunch σε κοκτέιλ μπαρ και πίνουμε τα καλύτερα ποτά στο Κολωνάκι.
Επίσης, καταγράφουμε τις αφίξεις του έτους, που ήρθαν για να μείνουν.
Ανακαλύπτουμε τις καλύτερες διευθύνσεις για φαγητό στη Θεσσαλονίκη και ταξιδεύουμε στο Πήλιο, τα Ζαγόρια, το Μέτσοβο, τη Φλώρινα, την Καστοριά.
30 οινικές προτάσεις, ελληνικές και ξένες, για τις μέρες των εορτών και όχι μόνο.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή
————————————————————————————————————————
Mancode
Live with style
Διαβάστεστονέοτεύχος πουκυκλοφορεί!
Συνέβη στοGstaad: Μία ιστορία του sir TakiTheodoracopulos| ΡέναΜόρφη: Tομοναδικό alter ego της | Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο απτόητοςκύριος
Forget Domani: Ενα βράδυστηνΑθήνα μετον Frankie | MeliaKreiling: Μία Ελληνίδα στο Hollywood
Ice, sweat and horses: Μετη Μαρίνα Βερνίκουστο St. Moritz | Times Square: Είσαι σημαντικός, είσαι εδώ
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή