ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Το ταξίδι μας στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από τις βιογραφίες μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών, ολοκληρώνεται, όπως και πολλές από τις ταινίες τους, με ένα εντυπωσιακό χάπι εντ, γεμάτο μουσική και χορό!
Ο τελευταίος τόμος είναι αφιερωμένος στο μιούζικαλ, στον μαγικό μουσικοχορευτικό κόσμο του δικού μας Χόλιγουντ.
Μια περιήγηση στις μουσικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, που αποτέλεσαν στην εποχή τους την καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό. Το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο, το ελληνικό καλοκαίρι, το μπουζούκι, το συρτάκι και η λαϊκή μας μουσική μέσα από αυτές ταξίδεψαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή
Ο Γαστρονόμος Μαρτίου κηρύσσει
την έναρξη της Σαρακοστής!
Μεγάλο αφιέρωμα: Η αποθέωση της Σαρακοστής
Λαγάνα κάθε μέρα: άζυμη, gluten free, κυπριακή με μυρόχορτα, με πολίτικα αρώματα, ολικής αλέσεως. Μαζί, 6 πρωτότυποι τρόποι να τη νοστιμίσουμε, για να μην τη βαρεθούμε ποτέ!
Έθνικ νηστεία: από μεξικάνικα τάκος με χταπόδι μεχρι σπανιόλικη παέγια με καραβίδες.
Ψαροφαγία: οι ταραμοσαλάτες του Λαζάρου και άλλες μοναδικές σαρακοστιανές συνταγές από τον μετρ των θαλασσινών.
Τα κλασικά: όλα τα μυστικά για τον καλύτερο μπακαλιάρο-σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Πρωινό: ασουρές· το απόλυτο energy bowl μας έρχεται από τα βάθη της παράδοσης.
Ζαχαροπλαστείο: τα νέα νηστίσιμα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου.
Η χαρά του vegan! Ένα πλήρες μηνιαίο συνταγολόγιο με νηστίσιμες συνταγές.
+ Αποστολή Βόλος: η πόλη που εφηύρε τον μεζέ σε… 24 πιατάκια!
Ένα οδοιπορικό νοστιμιάς με τις καλύτερες διευθύνσεις, πολύτιμα μυστικά, συναρπαστικές ιστορίες, πολύ τσίπουρο και ακόμα περισσότερες λιχουδιές.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή