Σε συμβάσεις με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου προχώρησε η Αυτοδιαχείριση για την απόδοση των επιγραμμικών (on line) πνευματικών δικαιωμάτων. Ενώ το Ελληνικό Δημόσιο αδυνατεί να εντοπίσει τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και να διεκδικήσει φόρους για το μεταδιδόμενο πρόγραμμά τους εντός ελληνικής επικράτειας, δεν ισχύει το ίδιο για την Αυτοδιαχείριση. Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων, εκτός από το Netflix, με το οποίο είχε ήδη συμφωνήσει, με την πλατφόρμα Apple TV και τη streaming υπηρεσία Cinobo (έχει έδρα στην Ελλάδα), έχοντας συνεργασία με τη Mint Digital Services.
Oι έλληνες δημιουργοί συνεχίζουν να λαμβάνουν δικαιώματα για τις χρήσεις των έργων τους σε 50+ κορυφαίες πλατφόρμες μουσικής (YouTube, Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, TikTok κ.λπ.) από την Ελλάδα και άλλες 250 χώρες, καθώς και από τη The MLC, που αφορά τα μηχανικά από τις online χρήσεις του ελληνικού μουσικού ρεπερτορίου στις ΗΠΑ.
Η Αυτοδιαχείριση είχε έσοδα και από τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. Στην τελευταία διανομή χρημάτων προς τους δικαιούχους συμπεριλαμβάνονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί MAD TV, Star και η πλατφόρμα ERTFlix. Ακόμη, ραδιοφωνικοί σταθμοί με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο έχουν αποδώσει δικαιώματα στον Οργανισμό για ποικίλες καλυπτόμενες περιόδους, όπως οι Δίεση, Μελωδία, Ρυθμός, Σφαίρα, Λάμψη, Μουσικός, Δρόμος, Athens DJ, Easy, Love, Mad, Kiss, Red, Rock, Galaxy, Hit κ.ά.